Tietosuojaseloste


Tietosuojaseloste 9.12.2019

Rekisterinpitäjä:

Margit Sahrman

03400 Vihti

p 050 3470255

info@margit.net

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata kauttamme lahjakorttia tai palvelua, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus. Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä. Emme myy tietojasi kenellekään kolmannelle osapuolelle. Jos et halua markkinointipostia, ilmoita siitä sähköpostilla.

Henkilötietojasi vastaanottavat:

- yrityksemme ja sen tmahdolliset työntekjät

- pankki, joka vastaanottaa sinulta maksun

- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

Säilytämme henkilötietojasi viiden vuoden ajan - sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan - kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet: - oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot - oikeus tietojen oikaisemiseen - oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin) - oikeus vastustaa käsittelyä - oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin) - oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.